Atelier de pictură pe obiect ceramic

Asociația Caolin vă invită să participați la workshop-urile de pictură pe obiect ceramic, în cadrul cărora vom picta cu vopsele acrilice (pe bază de apă), pe obiecte ceramice neglazurate, iar obiectele finale vă vor rămâne vouă, participanților – decoruri extrem de personale, care să vă înfrumusețeze casele. Credem că un asemenea atelier e o ocazie de-a vă apropia de ceramică și de-a învăța, pas cu pas, tehnici noi de lucru. Poate chiar de a vă descoperi o nouă pasiune. Totul într-o atmosferă relaxată, într-un cadru natural superb și în compania muzicii. Workshop-urile au loc sâmbătă - 18 august - și duminică - 19 august - între orele 11:00 - 19:00. Ele sunt dedicate atât copiilor de la 4 ani în sus, cât și adulților. Participarea se face pe baza principiului primul venit, primul servit - în limita locurilor disponibile - nefiind nevoie de înscriere în prealabil.

-----

Atelierele Caolin de la Smida Jazz Festival - 2018 sunt coordonate de artiștii plastici Ioan Sumedre Jr și Milena Surducan.

-----

Asociația Caolin este un ONG înființat în orașul Cluj-Napoca în anul 2014 și are ca activitate principală organizarea Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin.