Clujul Pedalează

LESS GAS, MORE JAZZ!

Vino cu (trenul și) bicicleta la Smida Jazz Festival și beneficiezi de full access (în festival și la zona de camping) pe toată durata evenimentului din partea organizatorilor. Vei contribui astfel, la reducerea considerabilă a emisiilor de CO2 asociate cu transportul înspre și dinspre festival și a impactelor ce țin de poluarea fonică sau cu praf a satelor de munte.

Punem la dispoziție 30 de bilete full acess pentru cei interesați, așa că te rugăm să te înscrii în formularul din eveniment. La festival, am amenajat o zonă de parcare supravegheată pentru bicicleta ta.

Clujul Pedalează promovează de ani de zile bicicleta ca mijloc de transport alternativ și cu emisii zero de CO2. În același timp, prietenii noștri de la Smida Jazz Festival vor să creeze conexiuni între muzica contemporană și Parcul Natural Apuseni, într-un context al responsabilității și grijii față de patrimoniul natural și cultura locală a moților. Așa s-a născut anul acesta ideea colaborării dintre cele două organizații. Ne propunem să călătorim la Smida și înapoi, pe biciclete, într-un grup organizat de prieteni ai velo-turismului (vechi și noi) și într-un peisaj de vis al Munților Apuseni (după ce scăpăm de drumul național, la Gilău).

Detalii despre înscrieri, traseu și program pe Facebook.