Be Green: păstrăm Smida verde ca bradul!

miercuri, 25 iulie 2018 11:36 AM

Ai văzut pe Facebook? Organizăm, împreună cu Bosch, pentru a doua oară, un eveniment de colectare a deșeurilor, la Smida, în 28 iulie 2018. La eveniment se poate înscrie oricine dorește să dea o mână de ajutor, completând formularul: http://bit.ly/ÎnscrieriBeGreenSmida. Locurile sunt limitate (30), iar înscrierile pot fi făcute până joi, 26 iulie, ora 23:59. De asemenea, avem 20 de locuri în autocar pentru cei care nu au cum să ajungă pe cont propriu.

Programul va arăta în felul următor:

08:00 - plecăm dinspre Cluj-Napoca spre Smida (loc de întâlnire: Sala Sporturilor Horia Demian)

10:00 - 11:00 – sosim în DodaPilii, la Centrul de Vizitare al Administrației Parcului Natural și cei de la Administrația PNA ne oferă un training special. Ce credeați, că ecologizarea e treabă ușoară?

11:00 - 16:00 - colectare deșeuri, cântat prin pădure, selfies, check-ins, glume cu urși

16:00 - pauză de masă, urmată de socializare și cunoașterea zonei unde va avea loc festivalul

18:00 - plecare spre Cluj-Napoca, cu părere de rău, până pe 17-19 august.

De ce vrem să facem asta? Pentru că suntem responsabili față de mediul minunat în care are loc festivalul și ne dorim să contribuim la conservarea acestuia nu doar în timpul festivalului, ci și înainte și după. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca acțiunile noastre să nu dăuneze locului, ci dimpotrivă, să contribuie la dezvoltarea întregii zone.

De ce au ales cei de la Bosch să ni se alăture și anul acesta? “Pentru noi, ocrotirea și păstrarea mediului este importantă. Susținem evenimentele de ecologizare și de colectare a deșeurilor, deoarece numai așa putem păstra pentru generațiile viitoare aceste zone de o frumusețe unică din România.”

După cum vă spuneam, nu e primul an în care organizăm o ieșire pre-festival la Smida, iar în 2017 au participat 80 de persoane, care au reușit să strângă aproximativ două tone de deșeuri. Am avut noroc de vreme și de stare bună, așa cum se vede și mai jos:

Nu am fi putut organiza acțiunea fără ajutorul: Smida Park – Transylvanian Mountain Resort, Parcul Natural Apuseni, Garda Națională de Mediu

Ne vedem acolo!

P.S.: Sfat prietenos - ia în picioare papuci comozi și rezistenți, pentru că vom cutreiera teren de munte!