Discuție despre mindfulness

cu Andrada Terpe (psiholog)

Vino la o discuție despre mindfulness și află cum să fii mai prezent în viața ta. 

 

Detalii

Câți dintre noi trăim pe pilot automat și pierdem din vedere frumusețea vieții? Acesta este un workshop practic, menit să ne ajute să trăim cu adevărat tot ce are viața să ne ofere… E momentul să trăim conștient aici și acum, asumat, iar această întâlnire poate fi primul tău pas în această direcție. Vom învăța modul în care funcționează mintea, cum o putem îmblânzi și care e relația dintre minte și corp, cu referire la perioadele stresante. Prin a stăpâni arta trăirii în prezent – mindfulness – nu doar că ne liniștim gândurile și reacțiile, dar putem trăi mai frumos în comuniune și cu natura. 

Astfel, în prima parte vor fi prezentate concepte precum mindfulness și tehnici de relaxare, urmând să le experimentăm într-un mod practic și facil.

Locație: GROW area 

Perioadă: vineri, 16 august, de la ora 14.30 și până la ora 16.00.

Înscrierea la activitate:  nu se fac înscrieri în avans. La ora stabilită, participanții vor merge la cortul special amenajat.

Despre Andrada Terpe

Licențiată în Psihologie, absolventă a masterului în domeniu, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj. Atestată drept psiholog clinician în formare, de către Colegiul Psihologilor din România. 

Peste 1 an de experiență în oferirea serviciilor psihologice pentru dezvoltarea stării de bine, într-o companie IT. Formarea profesională este conturată inclusiv prin sute de ore dedicate cercetării științifice și practicii în Psihologie, în diverse centre de renume – precum Cognitrom. De-a lungul traseului educațional am aplicat învățăturile pentru cunoașterea de sine și dezvoltare, dobândind o serie de practici pe care le transmit cu multă pasiune mai departe. Dacă vrei să împărtășești bucuria de a te întâlni cu tine însuți prin a învăța lucruri noi, te aștept cu mare drag la acest eveniment. E de ajuns o singură decizie pentru a-ți schimba cursul vieții, iar aceasta poate fi alegerea potrivită. Just give it a try, you will thank yourself later! 

 

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții