Lectură publică și un dialog cu Andrei Dósa
by Cărturești Cluj

Prezent la fiecare ediție a Smida Jazz Festival, Cărturești Cluj a provocat de fiecare dată publicul cu mostre de literatură contemporană – una prea puțin cunoscută, dar prea valoroasă ca să rămână așa. Iar pentru cei care au participat la întâlnirile cu scriitori, acestea au fost descoperiri plăcute, chiar revelatoare.

 

Detalii

Anul acesta îl dedicăm poeziei, pe care-o vedem într-o relație specială cu muzica și la fel de acasă în pădure, ca și în stradă.

Invitatul zilei de duminică este Andrei Dósa. Îl vom ruga să ne citească din volumele lui de poezie și vom discuta despre ce-am auzit, dar și despre muzici, iarba de pe pajiști și cea din romane, experiențe americane și dâmbovițene, ce au în comun poezia, proza și traducerile, dar și ce le desparte. Un dialog relaxat, moderat de Mihai Mateiu, la care sunt invitați însă să participe toți cei prezenți.

Locație: Smida Talks Area

Program: duminică, 18 august, ora 11:30

 

 

Despre Andrei Dósa

Andrei Dósa – n.1985, poet, prozator, traducător

A publicat patru volume de poezie (Când va veni ceea ce este desăvârşit – ed. Tracus Arte, 2011; American Experience – ed. Cartea Românească, 2013; Nada – ed. Pandora Publishing, 2015; adevăratul băiat de aur – ed. Max Blecher, 2017) și romanul Ierbar – ed. Polirom, 2018.

***

uneori mi-e ușor să vorbesc

cu dumnezeu

pentru că amândoi suntem

incoerenți

pentru că amândoi suntem

occidentali

***

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții