Lectură publică și un dialog cu Vlad Moldovan
by Cărturești Cluj

Prezent la fiecare ediție a Smida Jazz Festival, Cărturești Cluj a provocat de fiecare dată publicul cu mostre de literatură contemporană – una prea puțin cunoscută, dar prea valoroasă ca să rămână așa. Iar pentru cei care au participat la întâlnirile cu scriitori, acestea au fost descoperiri plăcute, chiar revelatoare.

 

Detalii

Anul acesta îl dedicăm poeziei, pe care-o vedem într-o relație specială cu muzica și la fel de acasă în pădure, ca și în stradă.

Sâmbătă îl avem invitat pe Vlad Moldovan, poet de o sensibilitate care-ți dă fiori, explorator de astre, dj în spații și muzici neconvenționale. Îl ascultăm citind din textele lui și-i punem o mie și una de întrebări – despre tot ce au trezit în noi poemele ascultate, despre viața de poet, despre reviste literare, muzică și filosofie… Și despre cum toate astea se topesc într-o viață normală, cu serviciu și casă, în România anului 2019. Dialogul, la care sunt invitați să ia parte toți participanții, va fi moderat de Mihai Mateiu.

Locație: Smida Talks Area

Program: sâmbătă, 17 august, ora 11:30

 

 

Despre Vlad Moldovan

n.1981, poet, dj, redactor revista Steaua

A debutat cu volumul Blank, (Cartea Românească, 2009), urmat de Dispars (Cartea Românească, 2012) și Glitch (Charmides, 2017). În 2018 i-a apărut antologia Band1 (Fractalia), cu texte din perioada 1998-2018.

***

Aproape fantome sub ceața lățită,

caprele smulg și agită

mărăcinii Panoniei.

A trecut un reflector

și a luminat o copită

ce se retrage în beznă.

***

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții