Morning yoga

by MUDRA

Devenite deja tradiție în cadrul festivalului, sesiunile de yoga de dimineață de la Smida vă vor încărca pentru o nouă zi de festival și de explorat împrejurimile ziua, iar seara, muzica. 

 

Detalii

Despre activitate:

Sesiuni de yoga în care ne vom bucura împreună de aerul proaspăt al dimineții, ne vom conecta cu natura și cu noi înșine prin exerciții fizice conștiente, tehnici de respirație și meditație.

Locație: yoga area

Perioadă: 16-18 august, de la ora 8:30-9:30 

Număr maximum de participanţi: capacitatea zonei dedicate

Înscrierea la activitate:  nu se fac înscrieri în avans. La ora stabilită, participanții vor merge în zona special amenajată. Participanții trebuie să aducă salteaua de yoga proprie.

Program

Vineri, 16 august:

08:30 – 09:30 – Salutul Soarelui / Surya Namaskara

Vom realiza împreuna o succesiune de 12 posturi care ne energizează, armonizează corpul și relaxează mintea. Acest exercițiu se practică de catre yoghini dimineața, atunci când soarele este în ascensiune;

Sâmbătă, 17 august:

08:30 – 09:30  – Morning Yoga pentru cele 7 Chakre

7 asanas, fiecare armonizând în mod specific o Chakra

Duminică, 18 august:

08:30 – 09:30 – Morning Yoga – Pranayama & Mindfulness

Posturi Yoga  & Tehnici de respirație

Instructori: Mihai Martin & Cătălina Paun

Despre MUDRA

MUDRA este un ONG care susține spiritualitatea și promovează yoga ca stil de viață.

Instructorii care au înființat această organizație practică yoga de peste 10 ani și susțin cursuri de Hatha Yoga (yoga atitudinilor corporale), Pranayama (yoga respirației conștiente) și Meditație Yoghina de mai bine de 7 ani. Aceștia doresc să îi învețe pe cât mai mulți oameni că viața poate fi trăită conștient și fericit, atunci când alegem să ne regăsim pe noi înșine.

MUDRA are semnificația unui gest simbolic al mâinilor folosit în tradiția Budistă și Hindusă, ca un act de susținere a practicilor și ceremoniilor spirituale.

De asemenea, este o metaforă pentru ceea ce echipa MUDRA dorește să facă prin toate cursurile și evenimentele pe care le organizează: să susțină evoluția și îmbunătațirea calității vieții pentru cât mai mulți oameni.

La Smida Jazz Festival te vor învăța cum să atingi o stare de liniște și de armonie interioara prin yoga.

 

    Contactează-ne!

    Termeni şi condiţii

    Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

    Termeni și condiții