Tururi ghidate în natură, pe bicicletă

by Biciclez.ro

Gustă natura din spatele ghidonului! Bucură-te de meleagurile pitorești ale munților Apuseni din șaua bicicletei cu Biciclez.ro. Avem plănuit un traseu lejer, de cicloturism, care îți va bucura privirea cu priveliști spectaculoase ale lacului Beliș, îți va surprinde simțurile culinare cu plăcinte moțești si te va atinge cu simplitatea localnicilor si frumusețea satului risipit Giurcuța de Sus. Sună bine? Inscrie-te si tu!

 

Detalii

Hai la plimbare pe traseul cicloturistic conceput special pentru Smida Jazz Festival! Biciclez.ro te invită să te bucuri, din șaua bicicletei, de muzică și natură. Îți oferim peste 20 de biciclete de munte: electrice sau doar alimentate de energia festivalului pentru a descoperi împrejurimile lacului Beliș. Tururile sunt ghidate și vor avea loc în fiecare zi a festivalului, conduse de ghizi pasionați.

Traseu:

 • Traseu de cicloturism – Plimbare lejeră până la pitorescul sat Giurcuța de Sus, pe lângă luciul lacului Beliș (21 kilometrii)
  • O plimbare în preajma lacului, accesibilă pentru toată lumea, intr-un ritm relaxat. Pe drum ne vom bucura de răcoarea pădurii, admira natura de pe marginea lacului și ne vom ospăta cu plăcinte moțești de-ale locului. Traseul va pornii din preajma festivalui de jazz, și ne va duce catre localitatea pitorească Giurcuța de Sus. Aici ne vom relaxa ’o juma de ceas’ pe marginea lacului, admirand splendoarea locului si dacă se cade, facem chiar și o baie!

  • Dupa ce ne-am odihnit ‘oleacă’, vom face cunoștință cu localnicii satului, care ne vor găti plăcinte tradiționale moțești si ne vor cânta la tulnic, cum nu ai mai auzit! Tot ei ne vor prezenta biserica satului cu istoria și legendele locului. Toate alimentate de voie bună, biciclete colorate și ghizi cunoscători ai locului. 

   Locuri disponbile: 24 – Joi, Vineri, Sâmbătă, Duminică

   PREȚ:

   120 lei – bicicletă de munte, echipament de protecție, ghidaj în natură, plăcinte moțești, vizită la biserica de lemn din Giurcuța de Sus, concert cu tulnicul (20 de biciclete disponbile)

   200 lei – bicicletă electrică de munte, echipament de protecție, ghidaj în natură, plăcinte moțești, vizită la biserica de lemn din Giurcuța de Sus, concert cu tulnicul (4 biciclete disponbile)

  Program: 

  Joi, 15 August: 

  • 12:00 – 17:00 – Traseu cicloturism- Plimbare lejeră pe lângă luciul lacului ( 21 km.)

  Vineri, 16 August:

  • 12: 00 – 17: 00 – Traseu ușor – Plimbare lejeră pe lângă luciul lacului (15-20 km.)

  Sambata, 17 August:

  • 12: 00 – 17: 00 – Traseu ușor – Plimbare lejeră pe lângă luciul lacului (15-20 km.)

  Duminica, 18 August:

  • 12: 00 – 17: 00 – Traseu ușor – Plimbare lejeră pe lângă luciul lacului (15-20 km.)

  Condiţii de participare:

  •    vârstă minimă de participare este de 18 ani
  •    Imbrăcăminte de ciclism sau sport
  •    Ghiozdan cu un recipient de apă
  •    înscriere obligatorie

  Înscrierea la activitate: Data limită de înscriere 10 August 2019 – după regula primul venit, primul servit

  Trimite un email la adresa contact@biciclez.ro cu:

  -Data în care dorești să participi (te poți înscrie la mai multe sesiuni)
  -Tipul de bicicletă (De munte sau electrică de munte)
  -Numele, sex-ul și înălțimea participanților din grupul tău
  -Număr de telefon

  Confirmarea participării se va face doar după plata facturii!

  Contactează-ne!

  Termeni şi condiţii

  Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

  Termeni și condiții