Workshop de creație artistică

by Nurainto Studio

Explorează partea ta artistică și creativă la atelierul de modelaj, linogravură și desen liber,  cu ceramică şi pastă de modelat.

 

Detalii

Despre activitate:

Nurainto Studio îşi propune să aducă mai aproape de tine frumuseţea şi fragilitatea naturii, prin intermediul accesoriilor şi obiectelor decorative realizate din ceramică şi pastă de modelat. Natura, în toată bogăţia ei de culori şi forme este sursa noastră principală de inspiraţie. Aici ne găsim ideile, precum şi o parte din materiale.

Studio-ul Nurainto lucrează cu materiale eco-friendly. Ei cred cu tărie, că arta, sub orice formă ar fi ea, trebuie să fie frumoasă, să transmită un mesaj şi să fie în armonie cu mediul înconjurător.

Locație: workshops area

Perioadă: 15-18 august 

Număr maximum de participanţi: 12 persoane/ workshop

Condiții de participare: Pentru atelierele de modelaj și desen liber nu există limită de vârstă, dar copiiisub 7 ani, pot participa numai însoțiți de un adult. Pentru altelierul de linogravură, vârsta minimă este de 12 ani.

Înscrierea la activitate:  Participanții la atelierele de modelaj și linogravură se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la adresa de email nurainto@gmail.com sau direct la standul nostru din cadrul festivalului. Pentru atelierele de desen liber nu este necesară o înscriere prealabilă. Participanții sunt primiți oricând în intervalul menționat, cu condiția să fie un loc liber la masă. 

Program Complet 

Joi 15 august

14:00 – 15:00 – Atelier de modelaj

15:30 – 18:00 – Atelier de desen liber pe diferite suporturi.

 

Vineri 16 august

10:00 – 11:00 – Atelier de modelaj

11:30 – 13:00 – Atelier de linogravură

13:30 – 14:30 – Atelier de modelaj

15:00 – 18:00 – Atelier de desen liber pe diferite suporturi.

 

Sâmbătă 17 august

10:00 – 11:00 – Atelier de modelaj

11:30 – 13:00 – Atelier de linogravură

13:30 – 14:30 – Atelier de modelaj

15:00 – 18:00 – Atelier de desen liber pe diferite suporturi.

Duminică 18 august

10:00 – 11:00 – Atelier de modelaj

11:30 – 13:00 – Atelier de linogravură

13:30 – 16:00 – Atelier de desen liber pe diferite suporturi.

Tematici

Atelier de modelaj

În cadrul atelierului vom realiza tablouri decorative prin imprimarea plantelor în pastă de modelat. De asemenea vom modela mărgele, figurine, mici obiecte sau pur și simplu ne vom juca cu pasta de modelat și vom vedea ce iese.

*Prețul atelierului este de 45 lei/participant şi include accesul la materialele (pastă de modelat, plante din flora locală) şi unelte şi obiectele realizate.

Atelier de linogravură

Atelierul constă în realizarea unei gravuri, mai exact a negativului unei frunze, desenate sau printate în prealabil pe o placă de linoleum. Un fel de ştampilă :). Mai întâi, cu ajutorul unei dălţi, vom sculpta forma frunzei pe placa de linoleum Apoi vom aplica o vopsea specială pe placa şi vom transfera imaginea obţinută pe hârtie.

*Prețul atelierului este de 70 lei/participant şi include accesul la materiale (placa de linoleum pregătită cu imaginea de sculptat, hârtia pentru tipărirea gravurii) şi unelte, negativul gravurii şi planşa finalizată.

Atelier de desen liber pe diferite suporturi

În cadrul atelierului vom desena/picta liber pe diferite suporturi la alegere: planșe de desen, obiecte decorative, figurine, plase textile, etc.

*Prețul atelierului este între 15 – 40 lei/participant în funcție de obiectul ales şi include accesul la materiale (obiectul de pictat, culori pe bază de apă) şi unelte şi obiectele pictate.

 

  Coordonatori

  Nurainto Dumitrescu:

  (n. 1979, Râmnicu Vâlcea)

  Licenţiată în Ştiinţa Mediului, Universitatea Babeş Bolyai, Cluj-Napoca, absolventă de master în Gestiunea şi Protecţia Mediului, în cadrul aceleiaşi universitaţi. În prezent lucrează part-time la Printflex Studio, Cluj-Napoca, firmă de design şi producţie publicitară, restul timpului dedicându-l creaţiei obiectelor şi accesoriilor handmade la Nurainto Studio.

  Anca Murașan:

  (n. 1987, Cluj-Napoca)

  Licenţiată în Grafic Design, Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, absolventă de master în Grafică de Şevalet şi Grafic Design, în cadrul aceleiaşi universitaţi. Din 2012 până în prezent este administrator şi art-director la Printflex Studio, Cluj-Napoca şi colaborator al Nurainto Studio.

   

   Contactează-ne!

   Termeni şi condiţii

   Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

   Termeni și condiții