Workshop de pictură pe lemn
by Wild Transylvania

Te invităm să pictezi suveniruri din lemn inspirate de munții Apuseni și de modelele de cusături românești. Ia cu tine acasă broșe, magneți, brelocuri sau medalioane în formă de animale sau de căsuțe acoperite cu fân.

 

Detalii

Despre activitate:

 

Wild Transylvania te invită la Smida Jazz să te relaxezi pictând suveniruri din lemn. Vei putea să duci acasă sau să le dăruiești celor dragi broșe, magneți, brelocuri, medalioane sau cercei în forme diferite inspirate de munții Apuseni, cu grafică creată după cusăturile românești.

Locație: workshops area

 

Program:

Joi, 15 august de la 14-18 
Vineri, 16 august de la 10-18
Sâmbătă, 17 august de la 10-18
Duminică, 18 august de la 10-16

 

 

Înscrierea la activitate: Atelierul se va desfășura on-going, vă invităm să vă alăturați ateliereului pe parcurs în măsura locurilor disponibile.

Despre Anca Milchiș și despre atelier:

Anca Milchis este inginer geolog, pasionată de artă și de științele naturii. Vacanțele de vară petrecute la țară au făcut-o să iubească poveștile vechi românești, iar prin Wild Transylvania împletește toate aceste pasiuni. La Smida vine cu atelierul de pictat suveniruri din lemn, inspirate de flora și fauna Transilvaniei, cu motive folclorice.

Vă invit să vă relaxați la atelierul de pictat suveniruri din lemn și să luați cu voi acasă mici simboluri din povestea munților.

Figurinele pentru pictat au forme de animale sălbatice, animale domestice, căsuțe acoperite cu fân, sunt gravate cu motive românești sau cu modele abstracte și vor fi transformate la fața locului în breloc, magnet, broșă sau medalion.

Vom folosi pensule fine și culori acrilice, acuarele, carioci, creioane colorate.

Prețul unui suvenir este de aproximativ 8 ron.

 

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții