Phronesis

Phronesis e un trio de pian format în 2005 de basistul danez Jasper Høiby, completat de pianistul britanic Ivo Neame și bateristul suedez Anton Eger. Phronesis a fost descris de revista de referință Jazzwise ca „cel mai imaginativ și incintant trio de la Esbjörn Svensson încoace”.

Prin ultimele șapte albume live și de studio au cucerit o reputație globală, datorată stilului fluid în care compun, sound-ului visceral și curajos, pus în valoare în performance-urile live spectaculoase. Ultimul album, apărut în 2018, a fost lansat la Edition Records, casă de discuri cu reputație în Europa pentru gândirea progresistă și felul în care îmbină creativitatea și strategia.

Deși grupul nu e la prima vizită în România, la Smida va performa în premieră albumul We are all, apreciat de The Jazz Man: “La fel de fresh, dinamic și inventiv ca întotdeauna, e ceva foarte special și unic încă la Phronesis”. Vă îndemnăm să nu ratați concertul și nu o spunem doar noi, ci aceeași publicație de renume, pentru că “fiecare album nou al lor e un eveniment major, de neratat în calendarul jazz-ului”.

Urmărește Phronesis pe:

Phronesis

Trio-ul anglo-scandinav Phronesis a fost unul dintre cele mai discutate și aplaudate grupuri Europene din ultimul deceniu pentru un motiv întemeiat: prin ultimele șapte albume live și în studio au construit o reputație globală pentru stilul lor de a compune fluid, sound-ul visceral și curajos. Din 2005 oferă performance-uri excepționale și momente marcante.

Follow Phronesis on:

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții