Cumpără abonament sau bilet/zi la festival până în 8 iunie 2019 și primești automat un bilet de acces tip Builder la Techsylvania: cel mai mare eveniment de tehnologie din România și unul dintre liderii din Europa de Est, care va avea loc între 8 și 11 iunie.

Află ultimele noutăți în tech și business la Techsylvania:

Alătură-te celor 3.000 de pasionați de tehnologie de la la Sala Polivalentă, unde vei putea asculta talk-uri excepționale și insights de la antreprenori, CEOs, executives, developeri, fondatori de companii internaționale.

Vor fi prezenți peste 50 de speakeri internaționali, cei mai mulți pentru prima dată în Europa de Est, de la branduri precum Nike, BBC, Braintrust, Doctor on Demand, precum și un cunoscut Sillicon Valley Insider.

Ascultă jazz de avangardă la Smida Jazz Festival:

Cea de-a patra ediție a Smida Jazz Festival, eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului de avangardă, va avea loc între 15 și 18 august, în inima Parcului Natural Apuseni

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate diverse activități recreative, iar odată cu lăsarea serii ne vom bucura de motivul principal pentru care ne dăm întâlnire la Smida, cele 9 concerte de jazz contemporan:

Tom Mueller, SpaceX

USA

Tom Mueller unul dintre fondatorii SpaceX,  o companie de serviciu de transport spațial cu sediul în California. SpaceX a fost pornit de Elon Musk. 

Nik Bärtsch’s Ronin

Elveția 

Nik Bärtsch’s Ronin: elemente din lumi muzicale disparate, fie ele funk, muzică clasică sau elemente din muzica ritualică japoneză, contopite într-un stil nou, coerent;

Shane Luke, Nike

USA

Un veteran atât în materie de start-up-uri și în board-urile unor companii de top, Shane a condus crearea de produse noi în industria gaming și cea a tehnologiei portabile.

James Holden & The Animal Spirits

United Kingdom

James Holden & The Animal Spirits – un grup care îmbină jazz astral, minimal și ritmuri ale muzicii nord-africane, combinație descrisă de Holden ca “folk-trance”.

Sakshi Chhabra Mittal, Softbank Vision Fund
United Kingdom 

Sakshi e membru al echipei de investiții SoftBank Vision Fund’s și a jucat un rol fundamental în investițiile făcute în unele dintre cele mai inovative companii din lume.  

Mammal Hands 

United Kingdom 

Mammal Hands – unul dintre cele mai palpitante grupuri din Europa, asemănat cu GoGo Penguin și Portico Quartet;

Cum poți accesa biletul la Techsylvania?

1. Achiziționezi abonamentul sau biletul/zi la SJF

2. Primești un e-mail de la Eventbook ce conține abonamentul/biletul/zi la festival + codul promoțional și instrucțiuni pentru accesarea biletului la Techsylvania.

Cum va fi la Techsylvania 2019:

Cum a fost la Smida Jazz Festival 2018:

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții
Share This

Share This

Share this post with your friends!