Te trezești încet, deschizi fermoarul de la sacul de dormit și lași aerul tare de munte să invadeze tot cortul. Arunci mâna somnoroasă după telefon să vezi cât e ceasul și te gândești că totuși 7:43 e chiar devreme pentru un festival…festival? Nu se aude muzică, niciun bocănit repetitiv.

Doar liniște, liniște și foșnet de oameni care se trezesc și ei, într-o inspirație și expirație comună. Și muntele te cheamă afară din cort, și bocancii te așteaptă cuminți, cu puțină rouă încă lucitoare pe șireturi. Dar te hotărăști să nu îi încalți. Lași picioarele să se prelingă încet din plasticul rigid al cortului pe firele răcoroase de iarbă, degetele îți freamătă de bucurie și parcă energia care curge prin tine nu poate fi întrecută de nicio cafea din lume.

Știi și tu sentimentul? E acel ceva ce nouă ne place mult și îl tot încurajăm, mersul desculț. 

 

 

Pentru câteva zile aducem muntele în mijlocul orașului, la Iulius Mall, unde am amenajat un #locdemersdesculț, din gazon natural, pentru un fast-charging cu natură în plină zi.

Dacă faci o poză acolo și o trimți pe pagina noastră, intri în cursa pentru cele trei abonamente la Smida Jazz Festival 2019, ca să mergi desculț în mijlocul Parcului Natural Apuseni și să dansezi pe ritmuri de jazz. 

Care sunt beneficiile mersului desculț?

Nu este altceva decât un masaj binefăcător al tălpilor, care îți vor fi recunoscătoare: 

De asemenea, mai contribuie și la diminuarea stresului, reducerea riscului inflamațiilor:

Totodată, mersul cu picioarele goale stimulează imunitatea: 

Te ajută să dormi mai bine noaptea și să te simți mai odihnit pentru o nouă zi: 

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții
Share This

Share This

Share this post with your friends!