Politica de confidențialitate a website-ului smidajazz.ro
Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, pe ce perioadă, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

E important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – acestea reprezintă orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici, în contextul vizitării website-ului: Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Tipuri de cookie-uri utilizate de noi

Un cookie este un fragment mic de text creat în browser de site-ul web pe care îl accesezi. Cu ajutorul acestuia, site-ul web reţine informaţii despre vizita ta, de exemplu, limba preferată şi alte setări. Astfel, următoarea ta accesare poate fi mai simplă, iar site-ul îți poate fi mai util. Cookie-urile au un rol important. Fără ele, utilizarea internetului ar fi o experienţă mult mai frustrantă. Utilizăm cookie-uri în numeroase scopuri. De exemplu, le utilizăm pentru a reţine preferinţele de navigare sigură, pentru ca informatiile care îți sunt afişate să fie mai relevante, pentru a număra utilizatorii care accesează o pagină şi pentru a îți proteja datele.

Pentru site-ul nostru, se folosesc diferite tipuri de cookie-uri. Dintre cookie-urile menționate mai jos, unele sau toate pot fi stocate în browserul tău. Poți să vizualizezi și să gestionezi cookie-urile în browser (deși este posibil ca browserele pentru dispozitive mobile să nu ofere această opțiune).

Preferinţe
Aceste cookie-uri permit ca site-ul nostru web să reţină informaţii care schimbă comportamentul sau aspectul site-ului, cum ar fi limba ta preferată sau regiunea în care te afli. Aceste cookie-uri te pot ajuta, de asemenea, la modificarea dimensiunii textului, a fontului şi a altor părţi ale paginilor web pe care le poți personaliza.
Pierderea informaţiilor stocate într-un cookie pentru preferinţe poate reduce funcţionalitatea experienţei de utilizare a site-ului web, însă nu ar trebui să împiedice funcţionarea acestuia.

Securitate
Utilizăm cookie-urile pentru securitate pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare şi pentru a proteja datele utilizatorilor împotriva accesării neautorizate.

Procese
Cookie-urile pentru procese ajută site-ul web să funcţioneze şi să ofere serviciile așteptate de vizitator. De exemplu, navigarea pe pagini web sau accesarea zonelor securizate ale site-ului web. Fără aceste cookie-uri, site-ul web nu poate funcționa corect.

Publicitate
Utilizăm cookie-urile pentru ca publicitatea să devină mai atractivă pentru vizitatori si parteneri. Printre rolurile frecvente ale cookie-urilor se numără: selectarea anunțurilor în funcţie de relevanța pentru utilizator, îmbunătăţirea raportării cu privire la performanţa campaniei şi evitarea afişării unor anunțuri pe care utilizatorul le-a văzut deja.
Site-ul nostru folosește, în plus, cookie-uri de conversie al căror principal rol este de a afla câți dintre cei care dau click pe anunțuri cumpără produse. Cu ajutorul acestor cookie-uri, aflăm dacă ai dat click pe anunț și dacă ai accesat ulterior site-ul. Unele dintre celelalte cookie-uri pot fi folosite și pentru a măsura conversiile. De exemplu, cookie-urile DoubleClick și Google Analytics pot fi folosite și pentru acest scop.

Starea sesiunii
Site-urile web colectează adesea informații despre modul în care interacționează utilizatorii cu acestea. Informațiile pot include paginile accesate cel mai frecvent de utilizatori şi dacă utilizatorii primesc mesaje de eroare de la anumite pagini. Utilizăm aceste aşa-numite „cookie-uri pentru starea sesiunii” pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile şi experiența de navigare a utilizatorilor. Blocarea sau ştergerea acestor cookie-uri nu va face site-ul inutilizabil.
Aceste cookie-uri pot fi utilizate şi pentru a evalua în mod anonim eficiența anunțurilor PPC (cu plată pe clic) şi a celor afiliate.

Google Analytics
Google Analytics este instrumentul de analiză care ne ajută să înțelegem cum interacționează vizitatorii cu site-ul. Google Analytics poate folosi un set de cookie-uri pentru a culege informații și pentru a raporta date statistice privind utilizarea site-ului, fără a ne trimite date care identifică vizitatorii. Principalul cookie folosit de Google Analytics este cookie-ul „__ga”.
În plus față de raportarea datelor statistice privind utilizarea site-ului, Google Analytics poate fi folosit, împreună cu unele dintre cookie-urile de publicitate descrise mai sus, și pentru a afișa anunțuri mai relevante pe site-ul nostru sau în alte locații de pe web.

Legat de ACORD/CONSIMȚĂM NT, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site. Introducerea datelor tale în formularele de pe website constituie acordarea consimțământului de prelucrare pentru scopul acelui formular și în condițiile menționate în continuare.

Protecția datelor tale

Scopul nostru, în ce privește navigarea pe site și social media, este unul educațional, în contextul respectării regulilor de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile.

Ce date colectăm și cum le folosim

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Mai jos am detaliat  tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site.

Prenumele și Numele
În cazul în care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tău, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (MailChimp), ne permite personalizarea mesajelor pe baza datelor furnizate.

Numărul de telefon
Numărul de Telefon, pe care l-ai completat în formularul de pe pagina Bilete, nu va fi folosit decât de către Eventbook, partenerul nostru de ticketing prin care vindem bilete pe site-ul nostru. Aici poți citi Politica de Confidențialitate a partenerului: https://eventbook.ro/politica-de-confidentialitate

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți. Aceste categorii de date urmează a fi utilizate pentru statistici privind traficul on-line.

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

 

~

Nu partajăm datele tale personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde datele tale către terțe părți. Oferim experiențe care se bazează pe încrederea vizitatorilor, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces. Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt finanțatori  sau instituțiile publice cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, parteneri fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți (precum furnizori de web hosting și web analytics) au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Campanii de informare

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de informare  cu scopul de a te informa despre activitatea noastră curentă, noutăți publicate pe acest website, articole utile publicate pe alte website-uri și evenimente viitoare.

Dezabonare de la newsletter

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:
· Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi (îl găsești la finalul textului din email);
· Prin trimiterea unui email la adresa: contact@smidajazz.ro în care să soliciți dezabonarea.
În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 7 zile lucrătoare.

Drepturile tale în contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

Conform  Regulamentului UE 2016/679 pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, ai următoarele drepturi:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele tale cu caracter personal sunt utilizate;
  2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe;
  5. Dreptul de a opri comunicările prin newsletter, lucru pe care îl poți face folosind opţiunea de dezabonare, afişată în subsolul fiecărui mail de acest tip;
  6. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către tine sau un alt furnizor de servicii;
  7. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de Regulamentul pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal. Autoritatea de reglementare în România este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Durata procesării datelor cu caracter personal

Vom păstra și folosi aceste informaţii atâta timp cât timp desfășurăm activități relevante pentru tine, care fac necesară prelucrarea acestor date.

Contactează-ne!

Termeni și condiții

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții