p

Condiții și reguli acces Smida Jazz Festival 2021

Biletul de tip abonament festival permite accesul unei singure persoane pe toată durata evenimentului (20 august, 10 AM – 22 august, 10 AM), în perimetrul festivalului, adică la concerte, activități (în afară de cele care presupun o taxă suplimentară de participare), spații recreative, baruri, food-court, toalete (tip container) și altele.

Biletul de tip abonament festival & camping permite accesul unei singure persoane pe toată durata evenimentului, 20 august/ 10 AM – 22 august/ 10 AM, în perimetrul festivalului și al campingului – adică spații pentru corturi, spații recreative, toalete (tip container), lavoare. Anul acesta campingul NU va fi dotat cu dușuri.

Biletul de tip 1 zi Festival (Vineri sau Sâmbătă) permite accesul unei singure persoane pentru 1 zi, la alegere dintre cele 2 zile de eveniment (vineri, 20 august, 10 AM – 21 august, 10 AM sau sâmbătă, 21 august, 10 AM – 22 august, 10 AM), în perimetrul festivalului, adică la concerte, activități (în afară de cele care presupun o taxă suplimentară de participare), spații recreative, baruri, food-court, toalete tip container și altele.

Bilete de tip 1 zi Festival & camping vor fi disponibile doar direct la punctul de vânzare de la festival, în limita disponibilității locurilor în camping.
NU garantăm disponibilitatea biletelor de tip acces pentru 1 zi festival & camping.

NU se vor putea achiziționa abonamente și/sau bilete de tip acces pentru 1 zi separat doar pentru camping.

Copiii cu vârste până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera, de către Organizator, la punctul de check in.

Biletele de tip Abonament Festival sau Festival & Camping permit accesul în festival și camping doar:
N

persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

N

persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 10 AM – 22 august, 10 AM) ca și valabilitate.

La eveniment NU va fi disponibil un punct de testare rapidă.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.

Biletele de tip 1 zi Festival sau 1 zi Festival & Camping permit accesul în festival:
N

persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

N

persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore.

SAU

N

persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții